VAZHDONI

Abonimin Shqip TV mund ta bëni në 3 hapa të thjeshtë e të shpejtë:

1. Zgjidhni abonimin tuaj
2. Zgjidhni pajisjet shtesë (Opcionale)
3. Plotëso formën dhe kliko "Abonohu tani"

* Pas abonimit, do të merrni një konfirmim në emailin tuaj.

Kalo në HD ShqipTV për të parë diferencën!

150+ TV Kanale
Kanalet me Kohën Lokale
Kanalet me Kohën US (EST)
Radio Stacionet
Videoteka (VOD)
mbi 1000 Tituj DVD-sh
Filma, Dokumentar, Muzike
Dhe shume te tjera!
$19.99
/ Muaj
Resiver VIPBOX-HD - $69+tax
$199.99
/ 12 Muaj
Resiver VIPBOX-HD FALAS