X


Të nderuar bashkëatdhetarë të Diasporës sonë shqiptare kudo që jeni, klientë ekzistues apo të rinj! Ju informojmë se pas ndryshimeve pronësore, stafi i ri menaxhues i ShqipTV ka arritur që për një kohë relativisht të shkurtër dukshëm të përmirsoi platformën e ShqipTV, përkatësisht të ofrojë shërbimet më kualitative televizive.

E gjithë kjo në saje të investimeve të reja si në infrastrukturën virtuale ashtu edhe në atë optike me pajisje më të avansuara. Në të njejtën kohë, kompania e re ShqipTV, të gjithë klientëve ekzistues dhe të rinjë, ju ofron jo vetëm produkte më kualitative por edhe më të lira.

Provoni dhe binduni.

Platforma më e mirë e Diasporës Shqiptare – ShqipTV


Me VIPBOX-HD mundesh:


TV | KOMPJUTER | LOJËRA | TELEFON

150+ Kanale Shqiptare | Dhjetra kanale internacionale,
Aplikacione (APPS) me te kerkuarat,
mijra tituj ne video on demand.LEXO MË SHUMË

PLATFORMA E TE GJITHE SHQIPTARËVE

Ndiqni mbi 150 TV kanale nga të gjitha trojet shqiptare. Në platformën e re, ShqipTV përdor video teknologjinë H.264 që ju ofron nje kualitet të kristalizuar të fotografisë. Për herë të parë në Amerikë, 10 kanale në formatin HD (1080i), resiverin VIPBOX-HD Android.

Permes VIPBOX-HD Android ju do te munde te ndiqni te gjitha kanalet sportive te paketes Digitalb, Tring si dhe paketen e RTV 21,te gjitha keto ju mundesohen permes aplikacionit AlbAppTV.
LEXO MË SHUMË


QINDRA KANALE SHQIPTARE DHE INTERNACIONALE, FALAS

Me Abonimin në ShqipTV ju do të përfitoni edhe kanalet e huaja, varsisht prej zonës ku ju jetoni absolutisht FALAS. Mos paguani
shuma marramëndëse për kanalet e huaja, pasi kjo ju mundësohet
përmes aplikacionit AlbAppTV. Ju nevojitet vetëm marrësi dixhital
VIPBOX-HD Android.LEXO MË SHUMË

KINEMAJA E VËRTETË NË SHTËPINË TUAJ

Platforma e re përmes VIPBOX-HD Android, ju sjell mijra tituj OnDemand të filmave, komedive, muzikës, filmave vizatimor Shqiptar dhe filmave të Hollywood-it totalisht FALAS. Me platformën e re ju jepet mundësia e përdorimit të programeve të mirënjohura si: AlbAppTV, Netflix, HBO Go, Crackle, YouTube, e Google Play Movies & TV app. Poashtu VIPBOX-HD Android ju mundëson të shikoni numer te madhe të filmave të Hollywood-it, dokumentarë e shumë të tjera.

NetFlix HBO Hulu Crackle CNN YouTube ESPN Euro SportLEXO MË SHUMË


GooglePlay

APPS, FILMA, LOJËRA, GAZETA, MUZIKË...

Shkarko dhe instalo FALAS nga Google Play mijëra aplikacione të ndryshme, direkt në televizorin tuaj. Kjo ju bëhet e mundur vetëm permes resiverit VIPBOX-HD.


LEXO MË SHUMË

MBAJ KONTAKT ME TË DASHURIT TUAJ

Bisedo me të gjithë botën direkt prej televizorit tuaj. Kjo platformë ka të integruar SKYPE dhe shumë aplikacione të tjera që ju mundësojnë komunikimin falas me familjen dhe shoqërinë tuaj.

Twitter Facebook Messenger Skype Yahoo Messenger Video Calls Tango Video Calls


LEXO MË SHUMË

Skype

LOJËRAT

LOJËRAT MË TË MIRA

Me platformën e re permes resiverit VIPBOX-HD tashmë edhe fëmijët tuaj mund të argëtohen duke shkarkuar dhe duke luajtur me lojërat e tyre të preferuara, 24 orë në ditë. Lojërat e të gjitha zhanrave sic janë: action, arkade, puzzles, fjalëkryqe, etj.., mund të bëhen pjesë e përditshme e veprimtarisë së fëmijëve tuaj. Këtu do të gjeni lojërat më të fundit dhe ato më të pëlqyerat si Angry Birds, Draw Something, Bubble Shoot, Music Hero, Tetris, Chess etj...

AngryBirds Bubble Shoot Fruit Ninja Jewels Pro Logo Quiz Pool Master Pro TetrisLEXO MË SHUMË

INTERNETI NË TV-në TUAJ

VIPBOX-HD Android ka të instaluar browser google chome, gjë që ju lehtëson navigimin ne internet direct prej komfortit te kolltukut tuaj. Me një rezolucion 1080p, faqet tuaja më të preferuara janë aq të kristalizuara sa që do të jetë e vështirë të kaloni në PC normale.

Perpos resiverit VIPBOX-HD Android ju munde te porosisni edhe VIP REMOTE ku ju ben te mundur qe me shume lehtesi te perdorni te gjitha aplikacionet e internetit në TV-në tuaj, pasi VIP REMOTE Është Telekomandë, Mi, Tastjerë, Joystick e shumëcka tjetër. Kthejeni edhe ju TV-në tuaj në SmartTV vetem permes resiverit VIPBOX-HD Android.LEXO MË SHUMË

Interneti

Kontaktoni


+4932221091476
+43720883923
+31858882128
+46101992548
+442035145564
+390294755094
+3278481278
+33975182440
+4721935392
+358942704209
+4578730512
1.312.962.5248
1.647.367.1066