CHANNEL LIST

Të gjitha kanalet


Paketa Televizive


Radiot


IPTV

IPTV

$39.82/muaj

Lajme, Log, 7x7, Zik Zak, Sport, Programi i mëngjesit dhe shumë emisione të tjera.

Lajme, Oxygen Show, Pro et Contra, Amazin b'e Njeri, Familja Moderne, Kafeneja Jone, etj.

Lajme, Opinion, Milioneri, E Diela Shqiptare, Sport, Zone e Lire, Kenga Magjike, Kenget e Shekullit, etj.

Top Show, Top Story, Portokalli, Fix Fare, Sport, Pasdite ne TCH, Wake Up etj.

Lajme Live te ndryshme dedikuar shqiptarise, rajonit dhe botes.

Lajme, Interaktiv, Rubikon, Express, Sporti, 038, Pulsi, Oops, etj.

Vizion Plus

Lajme, Milioneri, Seriale Spanjolle: Ezel, Gumus, Aurora, Muzike, Stuhi e qete, etj.

Lajme, Bugajski Hour, Skaner Kampionat, Orkidea, Drite Hije, Agon, Target, Prizem.

Sports news.

Kanal shtetror ne gjuhen shqipe nga Maqedonia.

ALBTV, transmeton direkt nga Michigan emision te dedikuar shqiptareve nga te gjitha trevat si dhe Malesia e madhe.

Kanali me i ri i informacionit shqiptar ABC News ju sjell ne ekran lajmet e fundit te vendit, rajonit dhe botes.

Lajme, Sport, Mejdani, Ditari, Dita e Shate, What's Up, si dhe emisione per Maqedonine.

Kanal televizim me lajme nga vendi dhe bota.

Kanal televiziv i dedikuar muzikës shqiptare moderni si, pop, rock, R&B, hip-hop.

Elrodi TV

Kanal televiziv i dedikuar fëmijëve të moshës se vogël.

Kanal televiziv i dedikuar fëmijëve të moshës se vogël.

ТV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. 24 orë transmentimi, ky televizion ofron programe të shumëllojshme edukativo-argëtuese, ku përfshinë një numër të madh të audiencës të grupmoshave të ndryshme.

Top Albania Radio

Top Gold Radio

Radio Urban FM

Dukagjini Radio

Radio Tirana

Radio Emigranti

Radio Urban FM

Radio Blue Sky

Radio Kosova

Radio Club Populore

Radio NRG


Kontaktoni


+61390169006